AnnonceLuk annonce
Sankt Hans i havneparken

16-05-2017

Der bliver Sankt Hans bål i havneparken i år. Foto Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Det har i et stykke tid nu været uvist, hvorvidt der bliver Sankt Hans Bål på Gisseløre, som traditionen tro foreskriver, eller om Sankt Hans i stedet bliver fejret i den nye havnepark i år. Men nu er der truffet en beslutning, og Anders Kjærulff, der ejer CF Event, skal stå for Sankt Hans arrangement i havneparken.

Anders Kjærulff, der ejer CF Event afholder Sankt Hans aften i havneparken i Kalundborg. Kalundborg Kommune leverer bålet, som højst sandsynlig skal være på en form for flydeponton ude i vandet.

”Jeg har valgt at afholde Sankt Hans i Havneparken, da det er væsentligt lettere at holde her end på Gisseløre. Derudover er det da også en god idé, at der kommer lidt gang i den dernede. Jeg har sat forskellige aktiviteter i værk, bl.a. kommer Costa Kalundborg og sælger kaffe, og jeg selv sælger øl, vand og vin. Derudover kommer Mejnerts Mølle og Meny med snobrødsdej. Mejnerts Mølle leverer mel, og Per fra bageren i Meny vil gerne lave snobrødsdejen, så børnene kan lave snobrød. Jeg er ved at finde ud af mht. salg af mad - om Slagter Jacob evt. kan komme og sælge mad,” fortæller Anders Kjærulff.

Udover salg af mad og drikke, vil der også være liveband og aktiviteter for børnene i den nye havnepark.

”Good Stuff, der er et lokalt band, kommer og spiller, og derudover vil kommunalbestyrelsesmedlem Jimmy Sørensen holde båltale. Der vil også komme forskellige aktiviteter for børnene, og vi arbejder på at få to bål, så man kan tænde det ene tidligere, for børnenes skyld. Derudover har jeg fat i en lokalforening for at høre dem, om de vil stå for sliksalg mm. til børnene dernede. Det skal nok blive rigtig godt,” siger Anders Kjærulff.

Arrangementet i havneparken i Kalundborg begynder kl. 17, og slutter kl. 23.

Sankt Hans aften, der normalt bliver afholdt på Gisseløre, er i år aflyst, da foreningerne, Lions og Sct. Georgsgildet, ikke længere vil stå for arrangementet, og inden andre har budt ind.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0