AnnonceLuk annonce
Sangforedrag i Ubby Forsamlingshus

04-11-2020

Sangforedrag ved pianist Rasmus Skov Borring på Ubby Bibliotek og Forsamlingshus den 24. november.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Når der er sangforedrag ved pianist Rasmus Skov Borring på Ubby Bibliotek og Forsamlingshus den 24. november er der fokus på den nye Højskolesangbog. 

I november 2020 får Danmarks bedst sælgende bog et fornyet udtryk, der skal holde de næste 15 år. Der er udskiftet 150 sange, og den 19. udgave af Højskolesangbogen har i alt 601 sange. Pianist Rasmus Skov Borring tager Højskolesangbogen under kærlig behandling i et musikalske foredrag på Ubby Bibliotek og Forsamlingshus.

Rasmus Skov Borring er aftenens sangvært, og inviterer indenfor i sit arbejde med formidlingen af den danske sangskat. På repertoiret er både sange, der har været i Højskolesangbogen længe og helt nye sange. Rasmus Skov Borring er selv en af de nye komponister, der bliver repræsenteret i Højskolesangbogen.

Rasmus Skov Borring modtog i 2019 N.F.S. Grundtvigs Pris for sit arbejde med at formidle fællessangstraditionen. Han er optaget af at holde den danske sangskat levende, og gøre den tilgængelig for nye generationer, og har gennem de seneste år været komponist bag en række nye fællessange – bl.a. tonerne til ”Gi’ os lyset tilbage”, som i 2015 landede på en tredjeplads på DR’s Top 50 over danskernes foretrukne sange.

Foredraget foregår tirsdag den 24. november Kl. 19-21 på Ubby Bibliotek og Forsamlingshus. Kim Kok har sørget for kaffe og kage i pausen, da det på baggrund af nye retningslinjer fra myndighederne i forbindelse med COVID-19, ikke er muligt at gennemføre fællesspisning. 

Man kan købe billet på www.kalundborgbib.dk Læs evt. mere om Biblioteksklubben via www.kalundborgbib.dk/klub

Kalundborg Biblioteker følger Sundhedsstyrelsens og Kulturministeriets gældende retningslinjer for kulturarrangementer. Kalundborg Biblioteker tager derfor forbehold for ændringer, hvis retningslinjerne fra myndighederne ændrer sig. Har man købt billet, og der sker ændringer, får man direkte besked via SMS eller mail.

Tjek også opdateringer på www.kalundborgbib.dk eller Facebook: Kalundborg Biblioteker.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0