AnnonceLuk annonce
Sandwich bar med nye ejere og nyt navn

04-10-2018

Det er de to ægtepar, fra venstre, Amina Hasan, Omar Shamo, Lawand Abdo og Perwin Ibesn, der står bag Bite Sandwich bar. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Sandwichbaren, Kordilgade 34, har fået nye ejere og nyt navn.

Omar Shamo og Lawand Abdo står bag sandwichbaren, Kordilgade 34 i Kalundborg. De to kompagnoner har for kort tid siden overtaget forretningen, og i dag torsdag slog de dørene op for første gang for Bite Sandwich Bar, som er forretningens nye navn.

Hos Bite Sandwich Bar kan købes lækre frisksmurte sandwich, hvor der kan vælges mellem flere slags brød, flere slags kød og en lang række af grøntsager og salater. Endvidere sælges falafel og humus, kaffe og kage, lækre desserter, bl.a. flere kurdiske specialiteter, smoothies og juice.

De nye ejere har planer om at skifte hele inventaret i sandwichbaren, men det bliver først til foråret, hvor der så også kommer en salatbar.

Åbent til kl. 03 om natten

Bite Sandwich Bar har åbent mandag til torsdag fra kl. 10-18 og fredag og lørdag fra kl. 10-03 om natten.

Om sommeren vil forretningen have åbent til kl. 21 på hverdage.

Frem til torsdag i næste uge gives 35% rabat i åbningstilbud på sandwich.

Butik på den anden side af gaden

Ægteparret Lawand Abdo og Perwin Ibesn, står også bag forretningen Top Ting lige på den anden side af Kordilgade.

Top Ting er en god blanding af en gammeldags købmandsforretning med et twist af Mellemøsten, og med mange specialiteter på hylderne.

Der findes et stort udvalg i friske grøntsager, et flot udvalg i oliven og olivenolier, krydderier i mange varianter, ris, ja udvalget er meget stort.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0