AnnonceLuk annonce
Sandhed med modifikationer.

25-11-2017

Læserbrev:

Sandhed med modifikationer.

Den lokale dagspresse skriver, at socialdemokraterne i Kalundborg med støtte fra SF har tilbudt Peter Jacobsen borgmesterposten, men at Peter Jacobsen har sagt nej til tilbuddet. Han vil ikke løbe fra en aftale med Martin Damm.

Det er i allerhøjeste grad en sandhed med modifikationer.

Den 19. november afholdt partierne Socialdemokratiet ved Gunver Jensen og Gunnar Jørgensen, SF ved Thomas Malthesen Hiorth og Kristina Püschl, Enhedslisten ved Niels Erik Danielsen og Dansk Folkeparti ved Peter Jacobsen et møde, hvor der blev givet håndslag på, at vi ville forsøge at vælte Martin Damm. Forud for det omtalte møde havde Gunver Jensen og Peter Jacobsen holdt flere møder med udgangspunkt i at vælte Martin Damm.

Enhedslisten gav udtryk for på mødet at vi ikke kunne stemme for Peter Jacobsen som ny borgmester og SF ville tænke på en evt. støtte.

Partierne drøftede samtidig på mødet flere punkter, som har behov for ændringer og forbedringer. Først og fremmest folkeskolen, men også udsatte grupper og det psykiatriske område blev nævnt. Inklusion i Folkeskolen blev også drøftet.

Den manglende åbenhed i kommunen og Martin Damms meget dominerende rolle var også til debat.

Enhedslisten deltog i det omtalte møde fordi der er flere sociale udfordringer i vores kommune, som der ikke bliver taget hånd om, særligt en stor gruppe af børn, der skal inkluderes, er hårdt ramt. Men også den manglende åbenhed i kommunen var en årsag til vores deltagelse i mødet. Kalundborg kommunes pengekasse bugner af penge. I oktober var der en gennemsnitlig likviditet på 435,2 mio. kr., hvilket er 129,3 mio. kr. højere end sidste år. Udfordringerne i Folkeskolen, og for udsatte grupper er stadigvæk de samme. Og med det seneste budgetforlig, hvor Enhedslisten end ikke blev inviteret med til forhandlingerne, bliver der desværre ikke ændret på dette.

Niels Erik Danielsen
KommunalbestyrelsesmedlemFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0