AnnonceLuk annonce
Parti forsøger sig med en anderledes debat

23-03-2017

Alternativet Kalundborg inviterer til anderledes debat i deres SamtaleSaloner

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Alternativet Kalundborg har inviteret de politiske partier i Kalundborg til en ny slags samarbejde. De håber på, at det nye samarbejde, på sigt, kan være til gavn for alle Kalundborgs borgere.

Alternativet i Kalundborg har inviteret de andre politiske partier i kommunen til et samarbejde, hvor borgere i kommunen inddrages i en række samtaler om lokalpolitiske temaer op til og under Kommunalvalg 2017, men også gerne efter.

”Vi har, som politiske lokalforeninger, alle forskellige mærkesager og måder, vi gerne vil forbedre vores lokalsamfund på. I stedet for at tage disse emner op under selve valgkampen er tanken, at invitere til en række “SamtaleSaloner”, hvor vi lytter til de forhold som borgerne synes der bør sættes fokus på. Ideen er at Tovholder-rollen for hver “SamtaleSalon” går på skift mellem de forskellige partier. Det er ligeledes tovholderne, der beslutter tema og form for mødet. Vi håber at disse SamtaleSaloner kan være med til at styrke vores tværpolitiske samarbejde, og at vi i fællesskab kan skabe lokalpolitik på en lidt anden måde,” melder Alternativet ud i indbydelsen til de andre partier.

Det kan være underholdende at høre politikere, der med sjove og nedladende bemærkninger kritiserer deres modpart i en debat, men den slags kommer vi til at se rigeligt af ifølge Alternativet Kalundborg. Derfor har de taget initiativ til en anden slags samtale mellem de politiske partier.

”Det får vi rig lejlighed til i den kommende tid, efterhånden som kommunalvalget nærmer sig. Men det kan også blive for meget med alt det spin og selvpromovering. Nogle gange har man brug for bare at lytte til hinanden – tale sammen uden at skulle konkurrere om at få det sidste ord,” skriver Alternativet Kalundborg i deres pressemeddelelse om deres nye tiltag ’SamtaleSaloner’.

”Det får man mulighed for i de SamtaleSaloner, som Alternativet Kalundborg har taget initiativ til, og som flere andre partier i Kalundborg allerede har udtrykt interesse for. Partierne skiftes til at organisere og afholde en samtalesalon med udgangspunkt i et emne, de hver især vælger. Salonerne er åbne for alle og er et sted, hvor der er åbent for at alle kalundborgensere kan komme med idéer og overvejelser om, hvordan Kalundborg Kommune kan blive et bedre sted, end det allerede er,” skriver Alternativet Kalundborg.

Den første SamtaleSalon er arrangeret af Alternativet Kalundborg, og bliver afholdt den 6. april kl. 19-21 på Gorilla Bar (tidl. Slotskælderen) i Kalundborg. Emnet er ’Kalundborg som Bæredygtig Kommune’. Der er kaffe og kage og mulighed for at købe øl og vand, derudover er der levende musik ved Anders Greis og ellers bare lagt op til en hyggelig aften.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0