AnnonceLuk annonce
Samtale med kommisæren i Kino

15-11-2020

Forfatter og journalist Stine Bolther kommer tilbage til Kino Den Blå Engel, denne gang sammen med den tidligere lokale drabschef Ove Pedersen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Til marts kan man igen møde journalist og forfatter Stine Bolther i samtale med den tidligere lokale drabschef Ove Pedersen i Kino Den Blå Engel.

Forfatter Stine Bolther har denne gang inviteret den tidligere drabschef fra Midt- og Vestsjællands politi, Ove Pedersen, på scenen i Kino Den Blå Engel. Her kan man høre dem tale om nogle af de mange sager, som den erfarne efterforskningsleder og politikommissær Ove Pedersen har arbejdet med igennem sin karriere. Blandt andet sagen om en ung pige fra Kundby, der blev anholdt, mistænkt for forsøg på terror. 

Eller præsten i Tømmerup, der forgreb sig på de unge konfirmander. Et utal af bestialske drab, overgreb, vold og dødsulykken på Roskilde Festivalen i år 2000. 

Til samtaleforedraget med Stine Bolther, der i øvrigt er født og opvokset i Kalundborg, kommer publikum helt tæt på den tidligere drabschef i Midt- og Vestsjællands Politi. Han har igennem sin mere end 40 år lange karriere ved politiet set de værste sider af det danske samfund. 

"Kommissæren - mit liv som efterforsker" udkom i øvrigt i 2019, og bogen er skrevet i samarbejde med journalist og forfatter Stine Bolther. Foredraget er det tredje i rækken af true crime-foredrag med den erfarne forfatter.

Der vil være tid til spørgsmål til sidst, efterfulgt af bogsalg og signering efter foredraget.

Foredraget foregår i Kino Den Blå Engel den 1.marts 2021 kl. 19. Billetter er ude nu, og kan købes på biografens hjemmeside eller i biograf Den Blå Engel.  


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0