AnnonceLuk annonce
Sammen om nyt pizza bestillingssystem

10-01-2018

Syv lokale pizzeriaer går nu sammen om deres eget bestillingssystem. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Syv pizzeriaer i Kalundborg er gået sammen og deres eget bestillingssystem, www.kalundborgpizza.dk

Syv lokale pizzeriaer går nu sammen om deres eget bestillingssystem til pizza og andre madvarer på hjemmesiden www.kalundborgpizza.dk. Årsagen til det nye fælles bestillingssystem er et samlet opgør mod bestillingssiderne Just Eat og Hungry.dk, som de lokale pizzeriaer i mange år har benyttet sig af, men hvor omkostningerne ved at bruge deres system er steget eksplosivt de seneste år.

Den nye www.kalundborgpizza.dk er fremstillet i samarbejdet med www.meal4u.dk, som også er et landsdækkende bestillingssystem, men langt billigere at anvende i dagligdagen, og det kommer faktisk kunderne til gode, for de syv pizzeriaer tilbyder nemlig hele 20% rabat  helt frem til 1. marts, når maden bestilles på www.kalundborgpizza.dk.

De syv pizzeriaer som er med i det nye fælles samarbejde er:

Pizza Verden på Sct. Jørgensbjerg 31, Miami Pizza og Grillbar på Lupinvej 1, Pizza Mia, Vænget 4, Roma Pizzeria, Kordilgade 32, Pizza Express, Kordilgade 66, Byens Pizza og Grillbar, Skibbrogade 49 og Tony's Pizza og Grill, Skibbrogade 7.

www.kalundborgpizza.dk vælger kunden blot det lokale pizzeria som maden skal bestilles fra og bliver derfra guidet direkte ind på hjemmesiden til det lokale madsted.

I andre byer er der også et opgør i gang mod  Just Eat og Hungry.dk.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0