AnnonceLuk annonce
Samlet sejr til Kalundborg Petanque Klub

15-09-2019

Petanque på grusbanen bag klubhuset i Høng. Privatfoto

Dansk Petanque Forbund har afholdt årets sidste turneringsdag i deres Sommerlandsturnering i Høng med 315 deltagere og i fint vejr med sol og lidt blæst. Kampene blev afviklet på grusbanen bag Høngs klubhus.

Kalundborg Petanque Klub deltog i deres pulje i Regionalspillet, og resultatet blev, at de vandt dagens første kamp mod Starmarsters med 5-1 og spillede uafgjort 3-3 mod Team Vestsjælland Petanque, som tidligere hed Høng Petanque.

Det var de to sidste kampe i år, og Kalundborg Petanque Klub ender med at have 17 point for de spillede 10 kampe. 7 kampe blev vundet og 3 kampe endte uafgjort. De 17 point var rigeligt til at sikre sig førstepladsen og en pokal i deres pulje, hvilket betyder, at holdet rykker op og skal til næste år spille i Danmarksserien.

Holdet fra Kalundborg Petanque Klub er gået igennem turneringen uden at tabe en eneste kamp, hvilket de er meget stolte over. Holdet har bestået af forskellige spillere fra klubben gennem de 10 kampe i årets løb, men de sidste kampe blev spillet af Eigil Hansen, Finn Poulsen, Jette Boesgaard, Irma Sørensen, Bill Brodersen, Peter Andreasen og Peer Lysemose. Sidstnævnte var holdleder og kunne modtage pokalen, som nu skal opstilles i klubhuset.

Selve oprykningen skal fejres sammen med klubbens øvrige medlemmer i begyndelsen af november med et glas champagne.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0