AnnonceLuk annonce
Samlet opråb: Kom nu ud og oplev

04-11-2020

Af Jens Nielsen

De mange koncertarrangører i Kalundborg Kommune er bekymret for fremtiden, nu har de samlet sig i en forening, for og stå stærkere over for bl.a. bookingbureauerne, men også for at koordinere datoer, og så opfordrer de publikum til at støtte op om arrangementerne.

Juvi Klubben, Kalundborghallen/Skipperkroen, Kontoret/Postgaarden, Kino Den Blå Engel, SBK Event, Kalundborg Rock’er, Lykkebjerg og Dyrehøj Vingård, alle koncertarrangører i Kalundborg Kommune har dannet foreningen KAMA, Kalundborgs Aktive Musik Aktører, hvor de vil udveksle erfaringer og datoer, så der bl.a. ikke arrangerer koncert to steder den samme dag.

Coronasituationen har gjort samarbejdet endnu mere vigtigt, for fælles for alle, så koster det hver dag mange penge i mistede indtægter.

”Man sidder lidt tilbage med sine egne frustrationer, og det er nok fælles for os alle, bl.a. fordi antallet af gæster til arrangementerne er halveret på grund af afstandskrav, men vi lider også fordi vi tror, at mange er nervøse for at komme ud og derfor ikke køber billetter til arrangementerne, men om nogen, så har vi styr på reglerne, vi kender snart alle typer af sprit, så vi føler, at vi er nødt til samlet at sige, kom nu ud og oplev, der er styr på alle regler,” sagde Brian Sønder Andersen fra Kino Den Blå Engel, da gruppen af arrangører onsdag morgen havde inviteret pressen.

Og Richard Poulsen fra Juvi Klubben fulgte op,

”Ja, det er rigtigt, folk er utroligt nervøse, selv der hvor de har købt billetterne ringer de til og spørger om det bliver til noget, men man kan altså godt gå ud til kulturelle arrangementet, vi har alle sørget for at reglerne overholdes, så vi vil gerne opfordre til, at folk kommer ud, både for at få en oplevelse og for at hjælpe os arrangører til at overleve.”

Kalundborg Rock’er starter billetsalg

En af de arrangører som er ramt hårdest, er Kalundborg Rock’er, her er hele arrangementet nemlig aflyst, men man tror på, at der kan afholdes Kalundborg Rock’er til næste år i en eller anden form, og derfor starter billetsalget til næste års festival søndag den 29. november kl. 10 i Punkt 1 Kalundborg, hvor billetter til dette års festival også kan blive ombyttet.

”Vi starter billetsalget op, og det gør vi på det grundlag, at vi skal blive ved med at holde troen og fanen højt på, at vi får en festival i 2021, det kan godt være den bliver anderledes end normalt, men vi er nødt til at tro på det,” sagde Johnny Elmelund fra Kalundborg Rock’er.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0