AnnonceLuk annonce
Samarbejde om mere tryghed i nattelivet

09-11-2018

Af Jens Nielsen

Fire af ’gå i byen stederne’ i Kalundborg er gået sammen om at skabe mere tryghed i nattelivet.

Weekendens episode hvor Brian Sønder Andersen brutalt blev slået ned på parkeringspladsen bag Kontoret, hvor han bl.a. brækkede benet to steder, har fået Kontoret, Kings Pub, Høvlen og Diskotek Shooters til, i samarbejde med Midt- og Vestsjællands Politi at indgå en fælles aftale om et mere trygt natteliv.

”Vi vil have utrygheden helt ud af byen, og har derfor indgået en fælles aftale om fremadrettet at samarbejde, vi kalder det ’Trygt natteliv i Kalundborg’,” skriver Morten Nystrup, indehaver af Kontoret, på Kontorets Facebookside.

Samarbejdet betyder helt konkret at der ikke er adgang for utryghedsskabende personer og grupper på de fire ’gå i byen steder’.

De fire indehavere af Kontoret, Høvlen, Kings Pub og Diskotek Shooters er enige om at laves der ballade, slagsmål, sælges stoffer eller lignende, så politianmeldes episoden, samtidig med at personen eller personerne får langvarig karantæne alle fire steder.

samarbejdet med politiet betyder, at betjente vil kigge lidt mere ind på værtshusene fredag og lørdag nat.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0