AnnonceLuk annonce
Ny lederuddannelse til Kalundborg

11-05-2019

Birgitte Boserup fra Saltoftehus byder erhvervsledere velkomne til workhop i forbindelse med ny lederuddannelse på Saltoftehus. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I denne uge havde Birgitte Boserup fra Saltoftehus besøg af 'Møller Institute at Churchill College in the University of Cambridge', i forbindelse med en ny lederuddannelse, der fremadrettet skal udbydes på Saltoftehus i samarbejde med netop 'Møller Institute at Churchill College in the University of Cambridge'.

Kalundborg skal være en uddannelsesby, flere og flere uddannelser kommer til byen, og dermed hænger det således også godt sammen med, at man på Saltoftehus i Svebølle netop har indgået samarbejde med 'Møller Institute at Churchill College in the University of Cambridge' om en lederuddannelse.

Da Birgitte Boserup fra Saltoftehus introducerede sin idé og det samarbejde, hun på Saltoftehus netop har indgået med 'Møller Institute at Churchill College in the University of Cambridge' om en fremtidig lederuddannelse, var det foran en stor samling af erhvervsledere, fra bl.a. Novo Nordisk, Novozymes, NNE, Equinor, BDO, Danfoss Fonden, Siemens, Oracle, Cado, HORESTA, Det Eng. Handelskammer og Ambassade, Ørsted, Mærsk, Kalundborg Forsyning og Kalundborg Erhvervsråd, der var til workshop om den fremtidige lederuddannelse, der skal udbydes på Saltoftehus.

”Jeg besøgte Handelskammeret i London, hvor man fortalte mig, at jeg burde besøge ''Møller Institute at Churchill College in the University of Cambridge', da det er bygget på samme værdier, som Saltoftehus. Jeg besøgte det, vi klikkede med det samme, og jeg inviterede dem, fordi jeg vil gerne bygge noget uddannelse i min konferencebutik på Saltoftehus,” fortæller Birgitte Boserup, og fortsætter:

Perfekt timing

”Timingen er perfekt, netop fordi der er fokus på Kalundborg som uddannelsesby. Derudover er der flere store virksomheder herude, og kan man tilbyde en international lederuddannelse oven i det, vi allerede kan tilbyde, og kommer til at kunne tilbyde i fremtiden, herude, er det jo fantastisk. Vi havde også et frugtfuld møde med Absalon i går, og kan vi netop knytte vores nye initiativ på Saltoftehus sammen med resten af Kalundborgegnen, kan det blive rigtig godt for alle parter – og det er jo netop A.P. Møller ånden, at det er til gavn for alle parter,”

En verden i forandring

Hel konceptet af den nye lederuddannelse på Saltoftehus handler om en verden i forandring. Det handler om kommunikation, og hvordan man bedst samarbejder mellem generationer, og netop bruger hinandens ressourcer.

”Vi lever i en verden, hvor alt er under konstant forandring. Alt går hurtigere, og vi skal hver dag forholde os til mange ting -  også som ledere. Mange af dem, der kommer hos os er store virksomheder, der har ledere i alle alders-niveauer, og vi vil netop gerne lave noget, hvor generationerne kan bruge hinandens ressourcer. Min generation kan give erfaring, og de unge er de naturlige digitale indfødte. På den måde opnår man en hastighed og en tryghed i sine aktiviteter, fordi vi parrer vores viden. Det er netop, hvad de også gør på 'Møller Institute at Churchill College in the University of Cambridge', og det bliver Saltoftehus således en del af nu,” fortæller Birgitte Boserup, der glæder sig meget til at komme i gang med det hele.

Mærsk McKinney Møller gav efter 2. Verdenskrig penge til Churchill College, der er en del af Cambridge University, som tak for hjælpen under krigen. Pengene skulle gå til at forene den akademiske del med forretningsdelen for fortsættende uddannelse. 

Læs mere om Saltoftehus https://saltoftehus.dk/Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0