AnnonceLuk annonce
Salget af dagligvarer på nettet boomer

23-03-2020

Fem fuldtidsmedarbejdere pakker varer til de mange net-ordrer. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Selvom coronavirus pludselig er blevet en bombe under dansk økonomi, er der nogle sektorer, der boomer. Det gælder især salget af mad og dagligvarer på nettet. Det mærker Kvickly i Kalundborg som har kæmpe vækst på nethandel af dagligvarer.

Kvickly Kalundborg mærker også coronakrisen, kundestrømmen er mindre, modsat bliver der købt stort ind, og så har supermarkedet kæmpe vækst på online handel af dagligvarer.

”Vi oplever en helt enorm vækst på dagligvarer bestilt over nettet, faktisk har vi en vækst på 75%,” fortæller varehuschef Kirsti Thygesen. Der har rykket rundt på medarbejderne for at få kabalen til at gå op.

”Vi har lukket ned for Bistroen, så de medarbejdere er flyttet ud i kassen, mens kassemedarbejderne pakker varer til netkunderne, faktisk har vi fem fuldtidsmedarbejdere til at pakke varer til netkunderne, og hvor vi før havde én bil der kørte varer ud, har vi nu tre biler kørende, og der køres både en formiddag og en eftermiddagstur,” fortæller Kirsti Thygesen.

Kunderne har også mulighed for at bestille over nettet og så selv hente varerne i drive-in område hos Kvickly Kalundborg. Kunden får en sms når varerne er klar og når varerne skal hentes, besvares sms beskeden og en medarbejder kommer ud og lægger de bestilte varer direkte i bagagerummet, så bliver det ikke meget nemmere.

Kvickly pakker og leverer til www.osuma.dk og til www.butik.mad.coop.dk/kvickly-kalundborg, og Kirsti Thygesen oplyser at der typisk er tale om store ordre, hvor kunderne handler ind til en hel uge.

Sikkert supermarked

I selve supermarkedet har Kvickly Kalundborg sikret sig mod corona på alle tænkelige måder. Der er håndsprit ved indgangen, der er engangshandsker, mulighed for at vaske hænder på toilettet i Bistroen, og ved de kasser hvor kunderne står ryg mod ryg, er der sat en presenning op for at adskille kunderne. Ligeledes bliver kundevogne og kurve desinficeret oftere end normalt, og så er der markeringer på gulvet og skilte alle vegne med opfordring til at holde afstand.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0