AnnonceLuk annonce
En anderledes måde at tænke på

14-12-2018

Pædagogmedhjælper, Gitte Jensen i den nye sofa sammen med en gruppe børn fra Hobitten. 

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk  

Børnehaven Hobitten i Gørlev har netop fået ny sofa. Men den er ikke kommet til institutionen på helt almindelig vis. Den er nemlig blevet finansieret ved salg af julekalendere fra den landsdækkende forening “Børns Vilkår”, der blandt andet driver BørneTelefonen, og det er forældrekredsen i Børnehaven Hobitten, der stod bag.

Leder i Hobitten – dagpleje og børnehave, Berit Westi fortæller, at børnene i Børnehaven Hobitten er for små til at gå rundt og sælge kalendre fra dør til dør, og derfor har en meget aktiv forældrekreds taget over.

“Normalt er det skoleklasser, der sælger disse kalendere ved at gå fra dør til dør, men det er vores børn altså for små til, men heldigvis har vi en særdeles aktiv forældrekreds, der både forestod salget, og bakkede projektet op ved at købe kalendere og formidle salget til familie og venner,” siger Berit Westi.

Pædagogmedhjælper Gitte Jensen bruger sofaen hver dag sammen med børnene. Ligesom de andre pædagoger også gør, og hun fortæller, at sofaen er et vigtig sted for børnene i hverdagen.

"Sofaen er et dejligt sted i børnehaven, som indbyder til ro og hygge med eksempelvis en god bog, så her bliver ofte læst højt for børnene,” fortæller Gitte Jensen, og bliver suppleret af Berit Westi:

“Det er så dejligt med aktive forældre, der nu har skabt en endnu bedre hverdag for børnene, og samtidig har været med til at støtte det vigtige arbejde, som Børns Vilkår udfører med blandt andet BørneTelefonen."Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0