AnnonceLuk annonce
Sætter gang i en række anlægsprojekter

05-04-2020

Den nye daginstitution skal bygges på boldbanerne bag Svebøllehallen.

Af Jens Nielsen

Teknik- og miljøudvalget har sagt ja til at sætte gang i en række anlægsprojekter, så der hurtigt kommer gang i hjulene når Corona-krisen er overstået.

Teknik- og miljøudvalget i Kalundborg har på deres netop afholdte møde, sagt ja til at sætte gang i en række anlægsprojekter, projekter som allerede er vedtaget, og som nu bliver fremrykket, så der kan komme gang i hjulene når Coronakrisen er overstået.

”Vi er meget opmærksomme på er, at vi får sat gang i så meget anlægsarbejde som muligt, og det er det som medarbejderne i kommunens administration arbejder på lige nu, de fleste sidder hjemme og arbejder og det er lidt mere besværligt, men de gør en rigtig god indsats, så der er stor ros fra udvalget,” siger udvalgsformand Jakob Beck Jensen.

Blandt de projekter der i øjeblikket arbejdes med, er bygning af ny børnehave Buldervang, opførelse af en ny børnehave i Svebølle, vedligeholdelse af kommunens bygninger og trafiksikkerhedsindsatser i nærområderne ved fire skoler. Der er tale om Høng skole, Svebølle skole, Gørlev skole og Årby skole.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0