AnnonceLuk annonce
Sæt et vildmarksbad på ønskesedlen

24-11-2020

Det opstillede vildmarksdag hos XL-Byg i Gørlev tilrækker sig stor opmærksomhed. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

XL-Byg i Gørlev har sat et vildmarksbad op uden for forretningen, som hver dag varmes op, og det har allerede været et slagshit.

Et par friske børn var tirsdag eftermiddag forbi XL-Byg i Gørlev til ære for fotografen, for at tage et bad i det 42 grader varme vand i det opstillede vildmarksbad.

Vildmarksbadet varmes op med brænde og der er plads til otte personer i badet, hvor man kan side ned på den indbyggede bænk, og som leveres med ovn, skorsten og isoleret låg.

”Ideen med at vi skulle have et vildmarksbad stående kom fra en af vores medarbejdere, så nu fyrer vi op hver dag, så om formiddagen kan man lugte røgen fra det brændte træ, det er lige så hyggeligt som et bål, og det har skabt stor interesse hos vores kunder, alle skal lige hen at mærke det varme vand, og vi har faktisk allerede solgt flere vildmarksbade efter vi nu har et udstillet,” fortæller Jesper Sørensen, afdelingsleder hos XL-Byg i Gørlev.

Så det er måske en god julegaveide som skal på ønskesedlen.

XL-Byg i Gørlev har også fået sat et telt op på pladsen uden for byggemarkedet, hvor der sælges færdige dekorationer, men også alle materialer til, hvis man selv vil lave sin egen juledekoration, bl.a. kogler, mos, kranse, grønne grene.

I byggemarkedet satses der også på alt i lyskæder, lige fra den mindste som er otte meter lang og med 80 lys, til den største som er 80 meter lang og med 1500 pærer.

Så der er i den grad mulighed for at komme i julestemning hos XL-Byg i Gørlev.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0