AnnonceLuk annonce
Sæsonen er i gang i Tissø Roklub

09-04-2021

Standerhejsning i Tissø Roklub ved sæsonåbning 2. påskedag. Privatfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

2. påskedag gik standeren til tops i Tissø Roklub i anledning af en ny sæson. En meget anderledes standerhejsning på grund af COVID-19. Der var meget få, der deltog, ligesom formanden ikke holdte tale og der ikke blev sunget, som vanligt. 

Standeren blev hejst af Lis Bay og Magnus Jepsen. Lis bød kort velkommen og udtrykte ønsker om en rigtig god sæson med mange medlemmer og godt rovejr. Det sidste var dog ikke tilfældet den dag, og derfor kom ingen på vandet, hvad der ellers er sædvane. Der blev i stedet udført gymnastiske øvelser på bådpladsen, anført af Sabrina Christiansen, som også har stået for virtuel ro-træning hele vinteren.

I Tissø Roklub håber, man at det bliver muligt at afholde Åbent Hus for nye medlemmer til maj. Mange af klubbens medlemmer har i små grupper sørget for, gennem hele vinteren, at reparere både, rydde op og rengøre, så klubben tager sig bedst muligt ud. Ligeså er der en  masse forskellige robåde og kajakker i roklubben. Nye oppustelige veste har Tissø Roklub fået fra Folkeoplysningsudvalget og Velux Fonden, så sikkerheden er ligeledes i top.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0