AnnonceLuk annonce
Sænker priserne på flere hundrede varer

22-07-2021

Af Jens Nielsen

En række af de mest kendte og populære mærkevarer inden for personlig pleje og husholdning sættes nu kraftigt ned i pris i Kvickly Kalundborg.

Det er mærker som Gillette, Nivea, Vanish og Sanex, som sættes ned med ca. 20-40 procent.

”Vi har lyttet til vores kunder. De vil hellere have faste lave priser på de varer, som de køber fast end elevatorpriser med store forskelle på tilbudspriser og faste priser,” siger afdelingsleder Sanne Nedergaard, Kvickly Kalundborg.

”Vi har valgt at sætte flere hundrede varer ned i afdelingen skønhed og helse samt en del varer i afdelingen for rengøringsartikler, for at være endnu mere konkurrencedygtig” forklarer varehuschef Kirsti Thygesen.

Kvicklys egne mærke Ängelmark er ikke sat ned i forhold til tidligere, modsat kan kunderne få 15% rabat på alt Ängelmark hvis de betaler via en primekonto på deres Coop App.

Sanne Nedergaard oplyser at fx er Gillette barberblade er sat 30 kr. ned, en deospray er sat ned til halv pris og på et produkt som håndsæbe er der en besparelse på 25%.

Ekstra fokus på Ängelmark

Lige netop produkter fra Ängelmark har salgselev Laura Hartmann lige nu sat ekstra fokus på i forbindelse med hendes fagprøve.

Kunderne bliver mødt med Ängelmarkprodukter fra hovedsalig frugt og grønt inden kunden kommer helt ind i supermarkedet og der er også mulighed for at svare på et spørgeskema, hvor Laura kvitterer med et gratis brød fra Cooperativet hvis man deltager i undersøgelsen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0