AnnonceLuk annonce
Sælger kager og støtter Børnecancerfonden

28-06-2021

Af Jens Nielsen

Kvickly Kalundborg, i samarbejde med Team Rynkeby Vestsjælland, støtter Børnecancerfonden og donerer penge hver gang kunderne køber en kage. Lørdag d. 3. juli ønsker Kvickly alle rytterne god tur foran varehuset.

Den 9. juli drager alle cykelryttere fra Team Rynkeby Vestsjælland Danmark Rundt, en tur på omkring 1500 km., formålet er at samle penge ind til Børnecancerfonden.

Kvickly Kalundborg støtter op om den gode sag med en event hele denne uge, hvor der sælges lækre jordbærkager og nøde fryd, og for hver solgt kage doneres kr. 10,- til Team Rynkeby Vestsjælland.

”Vores mål er at sælge mindst 1000 kager i løbet af ugen, så vi kan overdrage en stor check til holdet,” siger varehuschef Kirsti Thygesen.

Der er i øvrigt mulighed for at møde en del af de lokale Team Rynkeby ryttere på fredag d. 2. juli, hvor de møder op i Kvickly for at hjælpe med at sælge jordbærkager og nøde fryd i tidsrummet mellem kl. 14 og 18.

Hele kageeventen afsluttes lørdag formiddag d. 3. juli foran Kvickly Kalundborg, hvor hele Team Rynkeby Vestsjælland kommer forbi Kvickly for at modtage checken for kagesalget af Kirsti Thygesen, og hvor kunderne kan ønske rytterne god tur.

Team Rynkeby Vestsjælland sendes i øvrigt afsted på turen Danmark Rundt, fra Høng, lørdag d. 9. juli.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0