AnnonceLuk annonce
Sælger af designertøj på spil igen

30-11-2018

kontakt@tv-kalundborg.dk

Omkring kl. 18 i går aftes modtog Midt- og Vestsjællands Politi endnu engang en anmeldelse vedrørende en mand, der forsøgte at sælge såkaldt designertøj til billige penge foran et supermarked i Elmegade i Kalundborg. 

Politiet modtog, i går aftes, en anmeldelse fra en 74-årig kvinde fra Kalundborg, idet hun, på en parkeringsplads foran et supermarked i Elmegade omkring kl. 17.30, var blevet tilbudt at købe designertøj. 

Anmelderen ringede til politiet, da hun havde set i pressen, at politiet gerne ville have besked om den slags oplevelser. I dette tilfælde tilbød manden, ligesom tilfældet var sidst, at den 74-årige kunne købe billigt italiensk designertøj, idet manden skulle videre til lufthavnen. Kvinden afslog altså tilbuddet, og ringede i stedet til politiet. 

Politiet vil forsat gerne høre fra borgere, der tilbydes at købe designertøj ved ”baggagerumssalg”. Samtidig vil politiet advare borgerne om at købe varerne, idet der er risiko for at blive snydt eller at blive hæler. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0