AnnonceLuk annonce
Så skal der igen spilles håndbold

19-09-2020

Af Hans Wartenberg

Så er den lange kolde corona-sommer slut, og der skal igen spilles håndbold.

I Rørbyhallen tager HF Kalundborg i mod Rødovre HK i dag Lørdag kl 1430 i mændenes Kvalifikationsrække.

Kampen afvikles selvfølgelig under respekt for corona-forholdsreglerne.

Tilskuere er meget velkommen, og vil blive henvist til siddepladser, så alle kan få en god oplevelse. Eventuelle tilskuere fra Rødovre, vil have et reserveret område. Er det ikke besat umiddelbart før kampstart, fyldes det med lokale tilskuere. Med afstand til de tilskuere som er med fra Rødovre

Vi har spurgt den ene af holdets trænere Brian Jørgensen, om hvad der er i udsigt i denne sæson. Og det lyder sådan her:”
”Holdet er blevet voldsomt yngre målt på gennemsnitalderen. Og gennemsnitsvægten er også faldet en del. Det betyder at vi har tilpasset spillestilen til spillermaterialet. I et sprog som alle kan forstå, så kommer vi til at prøve at få kampene op i et højt tempo i alle spillets faser. Så vi får maksimalt udbytte af unge og friske ben.”

Brian Jørgensen oplyser, at resultat godt kan blive, at der bliver spillet fuld fart frem over banen i alle 60 minutter, men, at han et par gange i løbet af kampen prøver at tage lidt af gassen af, ved at sende en gammel kending eller to på banen. Ikke af lyst, men primært fordi Tobias Jørgensen stadig slås med sin håndskade fra Svend Gønge kampen sidste år.

 ”Vi gamle drenge var jo helt vilde med tilskueropbakning, men jeg kan forsikre om, at de unge raketter her, ikke er mindre vilde. Så duk nu op i Rørbyhallen. Gerne med masser af lyd, trommer osv, så vi fra sæsonstart lægger niveauet for årets hjemmekampe. Jeg håber virkelig folk vil være med til at løfte de unge drenge. Tag naboen med i hallen,” siger Brian Jørgensen


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0