AnnonceLuk annonce
Så mange er/har været smittet i Kalundborg Kommune

21-04-2020

Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Én kommune har testet mere end 13.000 personer for Corona virus, hvorimod en anden kommune blot har testet tre personer for samme virus. I Kalundborg er 588 personer pt. blevet testet, hvoraf 44 er eller har været testet positive med Corona virus. 

Der er 48.681 mennesker i Kalundborg Kommune, 588 personer er blevet testet og 44 personer er eller har været smittet med Corona virus (i skrivende stund). Det vil altså sige, at nogle fx igen er raskmeldte, og derfor vides ikke, hvor mange af de 44, der på nuværende tidspunkt er smittet med Corona. I nabokommunerne er tallene således: Odsherred 27 ud af 425 er/har været testet smittet med Corona virus, Holbæk 84 ud af 1.015, Sørø 46 ud af 432 og i Slagelse er tallet noget højere, nemlig 237 personer ud af 1.505 testede (kilde: Statens Seruminstitut).

I nogle kommuner har man testet langt flere personer for Corona virus end i andre kommuner, og der er ligeledes meget stor forskel på, hvor mange der er/har været smittet i de forskellige kommuner (derudover skal der tages højde for mørketal). 

Den seneste besked fra sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke (S) er, at alle danskere, med selv de mindste symptomer på coronavirus, skal testes. Ved at udvide testkapaciteten håber sundhedsvæsenet således, at kunne opspore flere smittekæder.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0