AnnonceLuk annonce
Så er programmet klar til Kalundborg Rock’er

15-04-2017

Kalundborg Rock'er 2017 er nu klar med det endelige program. Foto: Jens Nielsen

Af Jens NIelsen

Kalundborg Rock’er 2017 kan nu præsentere det endelige program for to dages fest på Gisseløre d. 11. og 12. august.

Sidst i februar blev de sidste navne til dette års Kalundborg Rock’er offentliggjort, nu er styregruppen bag de to dages festival på Gis klar med hvem der skal spille henholdsvis fredag og lørdag.

Det bliver det lokale band Move Out som åbner festivallen fredag eftermiddag, mens Carpark North er fredagens hovednavn.

Lørdag åbner Page Four på den store scene, og det bliver Infernal som lukker og slukker lørdag aften, det har de i øvrigt prøvet før.

Program:

Fredag:

13.00                  DØRENE ÅBNES

15.30                  MOVE OUT

17.00                  GULDDRENG

19.00                  BURHAN G

21.00                  TV2

23.00                  CARPARK NORTH

01.30                  PLADSEN LUKKER  

Lørdag: 

11.00                  DØRENE ÅBNES

13.00                  PAGE FOUR

15.00                  DIE HERREN

17.00                  JOHNNY MADSEN

19.00                  NABIHA

21.00                  LARS LILHOLT

23.00                  INFERNAL

01.30                  PLADSEN LUKKER

”Herfra styregruppen er vi helt sikre på at vi med dette program for årets festival får et brag af en fest. Vi er igen i år meget brede i musik stilen, således at vi tilgodeser børn, unge, deres forældre samt bedsteforældre. Med andre ord. Kalundborg Rock skal være for hele familien”, siger Johnny Elmelund, presseansvarlig for festivallen.

Musik på den lille scene

Styregruppen bag Kalundborg Rock’er arbejder, i tæt dialog, med Musisk Skole om et program til den lille scene som igen i år bliver en del af Kalundborg Rock’er.

”Der skal på ingen måde være tvivl om at jeg syntes at det er et kæmpe aktiv for Kalundborg Rocker at vi kan få lov til at fremvise de meget store musikalske evner disse unge mennesker har, og derfor også en stor glæde at vi har nogle folk fra Musiks Skole som virkelig dedikere sig til dette projekt, og sørger for at alt her kommer til at klappe. Hvilke band der kommer til lille scene kommer der meget mere info om når vi har alle på plads hertil”, fortæller Johnny Elmelund.

Planmæssigt billetsalg

På nuværende tidspunkt skrider billetsalget godt frem, og er på samme niveau som sidste år.

”Vi arbejder lige nu på at få lukket en række firmaaftaler så vi er godt tilfredse med billetsalget, og håber selvfølgelig at vejret bliver godt til dette års festival, så salget af endagsbilletter bliver bedre end sidste år”, siger Johnny Elmelund.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0