AnnonceLuk annonce
Så er kaffen klar på Røsnæs Fyr

13-05-2020

Mange har besøgt Røsnæs Fyr i den seneste tid, nu bliver der også mulighed for at købe en kop kaffe. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Fra torsdag d. 21. maj bliver der igen mulighed for at købe kaffe og kage i caféen på Røsnæs Fyr. Besøg i selve fyret og på museet må publikum dog vente lidt med endnu.

Røsnæs Udvikling og Beboerforening (RUB) og Bo- og Aktivitet, Kalundborg Kommune var klar til endnu en sæson på Røsnæs Fyr d. 1. april, men det satte corona-situationen er stopper for, men nu er der lys forude for dem som gerne vil købe en kop kaffe og en kage i forbindelse med besøg på det yderste Røsnæs.

Fra og med Kristi Himmelfartsdag, torsdag d. 21. maj vil der igen være åbent i caféen, i første omgang dog kun weekender og helligdage.

I hverdagene er det Bo- og Aktivitet, Kalundborg Kommune, der passer såvel fyr som café, mens det er frivillige fra RUB der tager vagten i weekender og helligdage. Men da mange af medarbejderne fra Bo- og Aktivitet er udsatte borgere, må de ikke arbejde på nuværende tidspunkt, men håber på at de snart kan komme i gang igen.

Besøg på museet og i selve fyret er der heller ikke mulighed for endnu, her ventes på yderlige informationer fra myndighederne.

På alle åbningsdage i weekends og andre helligdage er der åbent fra kl. 11.00 – 16.00

Røsnæs Fyr er en af de mest populære turistattraktioner i Kalundborg Kommune, med langt over 100.000 gæster hvert år.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0