AnnonceLuk annonce
Så er der ny asfalt i Vænget

14-08-2019

Tekst og foto: Jens Nielsen

Onsdag aften vil der være helt ny asfalt i Vænget, Kalundborg, det har bilister og cyklister ventet på længe.

Endelig – er der helt sikkert mange som vil tænke. Hele onsdagen er Vænget i Kalundborg spærret for færdsel, der bliver nemlig lagt ny asfalt.

Vænget blev gravet op i starten af 2017 for at lægge helt nye kloaker og fjernvarmerør i jorden, derefter blev det første lag asfalt lagt, og normalt skal der så gå et års tid inden selve slidlaget lægges, når jorden har sat sig.

I forbindelse med garantieftersyn af det store rørarbejde, blev der konstateret fejl og mangler, og der var mulighed for at Vænget igen skulle graves op, så slemt gik det heldigvis ikke, og nu kan bilisterne endelig se frem til ny asfalt i Vænget, det har været et stort ønske i meget lang tid.

”Vi bliver ved til vi er færdige, det kan godt være at det bliver halvmørket, men når vi er kørt er der ny asfalt i hele Vænget,” fortæller en af asfaltarbejderne fra firmaet NCC.

Ud over selve Vænget er der også lagt ny asfalt i krydset Vænget-Bredgade, det arbejde er udført om natten, og der kommer også ny asfalt i krydset i den anden ende af Vænget ved Banegårdspladsen, det udføres også i dag onsdag.

Så fra sent i aften bliver det en helt ny oplevelse at køre i Vænget, om du er i bil, på cykel, knallert eller motorcykel.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0