AnnonceLuk annonce
Så er der ´låst op´ til helt ny afdeling

13-12-2019

Fra venstre, Paw Jensen, daglig leder og Klaus Honoré, indehaver af A/H Låsemontage. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

A/H Låsemontage har etableret sig med en afdeling i Kalundborg. Fredag blev der ’låst op’ og budt indenfor til åbningsreception.

A/H Låsemontage er et familieejet firma med 30 ansatte og over 50 års erfaring, med afdelinger på Frederiksberg, Rødovre og nu også i Kalundborg, og med sloganet 'Mere end bare en låsesmed'.

Firmaet har mange kunder på store dele af Vestsjælland, derfor er der nu åbnet en Kalundborgafdeling, med sikringstekniker Paw Jensen, fra Kalundborg, som daglig leder.

”Vi har faktisk allerede haft kunder her i formiddags som skulle bruge en ny nøgle,” fortalte Paw Jensen, mens han tog imod gaver fra receptionsgæsterne.

”Jeg er meget imponeret af Kalundborg, her er rigtigt meget erhvervsliv og jeg fornemmer her er et godt sammenhold, hvor alle kender hinanden, det er helt anderledes end i København,” sagde Klaus Honoré, som er tredje generation i firmaet, da den nye Kalundborgafdeling fredag blev indviet.

Receptionsgæsterne kunne, ud over mad og drikke, deltage i en konkurrence hvor hovedpræmien var et 65 tommer fjernsyn, og tre af firmaets leverandører præsenterede de sidste nye moderne løsninger for låseteknik.

A/H Låsemontage har købt ejendommen Slagelsevej 2 i Kalundborg, som har stået tom i en længere periode. Nu er der bygget om, renoveret og malet og Kalundborgafdelingen er klar til at tage imod kunder.

Firmaet beskæftiger sig med alt inden for sikring, låse, låsesystemer, adgangskontrol, dørtelefoner, videoovervågning, gittersikring og alarmsystemer til erhvervslivet, kommuner, institutioner og private hjem.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0