AnnonceLuk annonce
SYMB og Erhvervsrådet klar med nyt arrangement

06-06-2020

SYMB inviterer i samarbejde med Kalundborgegnens Erhvervsråd til en orientering om muligheder og overvejelser i forbindelse med opstart af egen virksomhed i Danmark. Arkivfoto: Januar 2020, Gitte Korsgaard.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Tirsdag den 9. juni inviterer SYMB til info-aften om etablering af virksomhed. På foranledning af efterspørgslen fra flere internationale borgere med interesse i at starte egen virksomhed, afholdes en infoaften med David Hindberg fra Kalundborgegnens Erhvervsråd. 

Et af de første arrangementer i SYMB, efter den planlagte genåbning på mandag den 8. juni, kommer til at dreje sig om etablering af virksomhed. På tirsdag den 9. juni kl. 19 inviterer SYMB, i samarbejde med Kalundborgegnens Erhvervsråd v/ kommunikations- og erhvervskonsulent David Hindberg, til en orientering om muligheder og overvejelser i forbindelse med opstart af egen virksomhed i Danmark. 

Efter et kort oplæg vil David være klar til at vende individuelle markedsføringsproblematikker, og naturligvis vil der også være mulighed for at få svar på spørgsmål omkring individuelle overvejelser og strategier. Der vil blive taget hensyn til gældende retningslinjer om afstand m.v.

Arrangementet henvender sig også til udenlandske medborgere, og vil derfor foregå på engelsk. Det hele foregår i SYMB på Banegårdspladsen 2 i Kalundborg. Forhåndstilmelding nødvendig - senest den 8. juni via juergenius44@yahoo.com

Se evt. mere på SYMBs hjemmeside.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0