AnnonceLuk annonce
Et hjerte af guld

01-12-2018

Grethe Hansen i gang med at lave juledekorationer med eleverne. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Grethe Hansen er gået på pension, men har svært ved at holde sig væk fra arbejdspladsen, det giver plads til en masse frivilligt arbejde til glæde for eleverne på Svallerup Skole.

67-årige Grethe Hansen fra Bjerge, valgte i september 2017 at gå på pension efter 31 år som sekretær på Svallerup Skole, men hun har svært ved at holde sig væk, og derfor bruger hun rigtigt meget tid sammen med elever og lærere, bl.a. som frivillig til motionsdage, til fodbold og løb og hun har også været med på lejrskole i Sverige som madmor. I denne uge var eleverne inviteret til julestue i Grethes sommerhus.

”Jeg har haft svært ved at slippe skolen helt, måske ikke så meget selve arbejdet, men det sociale, og jeg føler fx ikke det er til besvær at stå op klokken seks om morgenen for at bage boller til i dag,” fortæller Grethe Hansen.

Alle eleverne fra Svallerup Skole, 61 i alt, var i denne uge inviteret til julestue i Grethe Hansens sommerhus ved Bjerge Strand, to klasser ad gangen, hvor Grethe tog i mod iført hele julekostumet, og beværtede eleverne med boller og kakao, inden eleverne skulle lave en juledekoration og klippe julehjerter.

”Hvis man ikke er sød, så kommer man op på loftet til nissefar”, formaner Grethe, inden eleverne slippes løs ved de opstillede borde i den store garage.

”Grethe og jeg har arbejdet sammen gennem mange år, vi har været igennem mange ting sammen, vi har grint vi har grædt, så det betyder rigtigt meget at man kan blive ved med at arbejde sammen, og på det personlige at man stadig har noget med hinanden at gøre, og for skolen går det jo helt i tråd med den nye skolereform, hvor der både skal være frivilligt arbejde og man skal ud fra skolen, så vi er super glade for Grethes indsats,” siger viceskoleleder Thomas Wulff.

Inden længe går eleverne på juleferie, helt præcist d. 18. december, her bliver der serveret flæskesteg med kartofler, brun sovs og rødkål, og det er vel næsten overflødigt at skrive, at det arrangement står Grethe Hansen selvfølgelig også for, hun har et stort hjerte, til glæde for eleverne på Svallerup Skole.

Svallerup Skole er i dag Kalundborg Kommunes tilbud til børn som ikke kan rummes i folkeskolen.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0