AnnonceLuk annonce
Billedserie: SBI stadig ubesejret på hjemmebane

17-09-2020

Af Jens Nielsen

Efter onsdagens aftenkamp hjemme mod Avarta, er Svebølles førstehold stadig ubesejret på hjemmebane, og sådan har det været i godt to et halvt år. Kampen endte uafgjort.

Med solen hængende lavt og med masser af blæst, tog Svebølle imod 2.divisionsreserverne fra Avarta onsdag aften på kunststofbanen i Svebølle.

Kampen skulle ellers være spillet 22. august, men en spiller hos Avarta var testst positiv for corona, og blev derfor aflyst.

Men onsdag aften var begge hold friske til fodbold i Serie 1, og her kom gæsterne bedst fra start. Avarta kunne efter bare et enkelt minut bringe sig foran 1-0, hvilket også blev resultatet af 1. halvleg efter flere chancer for mål for begge hold.

Svebølle var noget på hælene i 1. halvleg, men hjemmeholdet kom bedst fra start i 2. halvleg og i kampens 54. minut fik Svebølle angriber Nick Trier driblet uden om Avartas keeper og udlignede til 1-1.

Der gik bare et minut mere, så stod der 2-1 til Svebølle på et flot langskud af Oisin Reddy, men glæden varede kort, to minutter senere fik Avarta udlignet på et hovedstød til 2-2, som også blev kampens resultat.

En rodet affære i Svebølle onsdag aften, hvor hjemmeholdet kan takke Rasmus Hansen i målet for en række af flotte redninger.

Allerede lørdag er Svebølle klar igen, her møder de Greve hjemme i Svebølle.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0