AnnonceLuk annonce
Rutineret ildsjæl skal være tovholder på DM i Skills

14-05-2020

Pia Hegner tovholder for DM i Skills 2022 som afvikles i Høng. Privatfoto

Med projektleder-succesen fra festivalen for erhvervsuddannelser DM i Skills i Næstved 2019 frisk med i bagagen, er Pia Hegner parat til også at drysse sit tryllestøv udover DM i Skills 2022 i Kalundborg Kommune i 2022.

Pia Hegner har en bedre fornemmelse for Skills end de fleste, da hun har arbejdet med den vinkel på erhvervsuddannelserne i mere end 20 år.

”Vi er meget glade for at have fået Pia med om bord. DM i Skills er en kæmpebegivenhed, der kræver et enormt koordineringsarbejde mellem mange forskellige parter fra uddannelser, erhvervsliv, region, nabokommuner, repræsentanter fra fagene og en kæmpe logistikopgave med at finde overnatning og transport. Det har Pia bevist, at hun kan til et rent 12-tal,” siger Jan Lysgaard Thomsen, der er kommunaldirektør i Kalundborg Kommune.

Pia Hegner ser også frem til at stå i spidsen for endnu et DM i Skills på Sjællandsk jord.

”Forberedelserne er jo så småt i gang. Det bliver en kæmpe oplevelse, og en opgave jeg ser meget frem til. Der er ikke to DM i Skills, der er ens. Og det skal der heller ikke være. DM i Skills er en event, som hele kommunen har glæde af. Og hele kommunen kan involvere sig i. Jeg glæder mig meget til at afvikle endnu et succesfuldt Skills, og give borgerne i Kalundborg Kommune endnu mere at stå sammen om,” siger Pia Hegner.

At Skills 2022 bliver en succes er Pia Hegner ikke et sekund i tvivl om, da Kalundborg Kommune og Høng har ingredienserne på plads:

”Der er succesfulde partnerskaber mellem erhvervsliv og kommune, fokus på uddannelser og i forhold til Høng, så er der en infrastruktur, der gør det nemt for besøgende fra det meste af landet at komme frem og også finde overnatning i nærheden,” påpeger hun.

DM i Skills finder sted i Kultur- og Bevægelsesparken i Høng i dagene 28-30 april 2022.

Aftale underskrevet: Det bliver kæmpe stort


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0