AnnonceLuk annonce
Show på hjul i Kalundborghallen

18-03-2017

DM i show og formation i rulleskøjt i Kalundborghallen i dag. Her er det Michael Jackson, der skal på gulvet lige om lidt. Foto: Gitte Korsgaard

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I går var der DM i show og formation i rulleskøjt i Kalundborghallen, og der var mange fine udklædninger at spotte på de dygtige rulleskøjtebørn- og unge. Derudover var stemningen helt i top både blandt deltagere og tilskuere.

Der var 18 shows med mere end 120 rulleskøjteløbere på gulvet, i går da Kalundborg Ruleskøjteklub afholdte DM i show og formation i rulleskøjt i Kalundborg Hallen. Hallen var fyldt med glade og forventningsfulde mennesker, der klappede højt og længe, når de dygtige rulleskøjteløbere rullede hen over gulvet.

Kalundborg Rulleskøjteklub havde inviteret alle rulleskøjteklubber i Danmark til DM, men det er primært på Sjælland, at rulleskøjteklubberne eksisterer. Der er en enkelt i Horsens, men de kunne ikke deltage. Således var det sjællandske klubber, der var på gulvet i dag. Der var mange fine udklædninger, både Michael Jackson, Lady Gaga, superhelte, Tarzan & Jane m.fl., og alle var dygtige på fire hjul.

Der trænes rulleskøjteløb i både Ulshøjhallen og Kalundborghallen pt. Se mere på klubbens hjemmeside www.klb-rul.dk  for yderligere information om de forskellige hold, tidspunkter mm.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0