AnnonceLuk annonce
Rugsted & Kreutzfeldt og Gintberg på plakaten

27-11-2019

Jan Gintberg står på scenen på Postgaarden i Kalundborg d. 26. maj 2020

Af Jens Nielsen

Både Rugsted & Kreutzfeldt og Jan Gintberg er på plakaten hos Postgaarden i løbet foråret 2020.

Postgaarden i Kalundborg kan nu præsentere Rugsted & Kreutzfeldt til foråret. Efter mange succesrige og udsolgte koncerter i år på deres kanonflotte 40 års jubilæumsturné med en fantastisk modtagelse overalt. Publikum og arrangører har efterspurgt flere koncerter og på denne baggrund har bandet nu besluttet at de tager en omgang mere i 2020 og svinger vejen forbi Postgaarden i Kalundborg d. 8. april 2020.

En popduo i toppen af dansk elite, med et utal af hits som “Jeg ved det godt” og “Tilfældigvis forbi” og mange flere.
Der er altid stor gensynsglæde når det musikalske makkerpar Rugsted & Kreutzfeldt går på scenen og overalt er duoen blevet mødt af glade koncertgængere og fællessang. Makkerparret leverer altid en fremragende koncert og til alles begejstring et mix mellem gamle og nye sange.

Oveni har Rugsted & Kreutzfeldt tilføjet nogle af de kendte hits til setlisten, som de har skrevet til andre kunstnere. Så publikum kan glæde sig til en koncert med en lang række hits, der bringer nostalgien frem og sætter gang i festen.

Billetpris: 290kr - Billetsalget starter fredag d. 29-11 kl. 8

Stand up fra øverste komikhylde

Med showet Gintberg 20 i 20 kommer komiker og stand up’er Jan Gintberg til Postgaarden d .26. maj næste år.

Det bliver en særlig aften med Jan Gintberg, da han kun giver 20 shows i 2020, og showet på Postgaarden er det eneste på hele Vestsjælland.

Den livskloge herre har mange ting på hjertet, som han gerne vil af med. Ting der skal pudses af. Raseri der skal koges af. Betragtninger der skal rammes ind. Det bliver et show fuld af gedigen frem og tilbageskuende Gintberg stand up fra øverste komikhylde.

Billetpris: 375kr - Billetsalget starter fredag d. 29-11 kl. 8Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0