AnnonceLuk annonce
Rotary donerer 5000 kr. til produktionen af værnemidler

10-04-2020

Donationen blev overrakt af Frank Jørgensen Due fra Rotary Kalundborg til Symb s formand Søren Mariegård. Privatfoto

Rotary Kalundborg støtter produktionen af værnemidler i Symb med en flot donation på 5000kr. Donationen blev overrakt skærtorsdag.

En uges tid før nedlukningen af landet var Rotary Kalundborg på besøg i Symb til middag og oplæg. Det var en meget spændende aften, hvor Rotarys medlemmer fik mulighed for at høre mere om, hvad Symb er, hvordan Symb skaber værdi i lokalsamfundet og ikke mindst se de fine lokaler på Kalundborg Station.

DK makers mod Corona’s Kalundborg afdeling holder til i Symb, hvor der pt. står fem 3D-printere og producerer visirer. Symb lægger desuden hus til DK makers mod Corona’s regionale pakkecentral og er det sted, hvor frivillige makers kan indlevere de visirer, de printer hjemmefra. Frivillige fra Symb hjælper med at pakke og koordinere indsatsen.

Rotary Kalundborgs bestyrelse og hjælpefonden (Foundation udvalget) er vældig imponerede over den produktion af værnemidler, der finder sted i Symb i denne tid. Derfor donerer Rotary 5000 kr. til Symb til at dække nogle de udgifter, der er forbundet med at danne ramme for produktionen. Frank Jørgensen Due fra Rotary udtaler:

”Netop nu ser vi helt konkret, hvad en organisation som Symb kan, når den hurtigt og smidigt sadler om og huser et innovativt samarbejde om produktion af værnemidler. Både Symb s brede netværk og professionelle kommunikation kommer i spil, men også en del af de frivillige hjælper til med at pakke de mange visirer, der produceres og indleveres i Symb lige nu. Symb er en vigtig organisation i vores lokalsamfund, som har vores støtte.”

Symb sætter stor pris på denne donation. Symb s formand Søren Mariegård siger:

”Det er skønt, at Rotary vil være med til at betale nogle af de udgifter, der er forbundet at danne ramme for dette projekt. Selvfølgelig stiller Symb sig meget gerne til rådighed for projekter som dette her. Det er jo lige i Symbs ånd at være den platform, hvor gode idéer udvikles på tværs af sektorer og fagområder. Og særligt i denne tid, hvor Symb i sin almindelige form jo er lukket, giver det rigtig meget mening at danne ramme for gode projekter som dette her. Så det er rigtig dejligt, at flere bakker op om Symbs arbejde."

Skærtorsdag var Frank Jørgensen Due fra Rotary Kalundborg forbi Symb med donationen, som blev overrakt i behørig afstand.

Rotary er verdensomspændende organisation, der er velgørende og arbejder med at netværke inden for forskellige brancher og udvide medlemmernes viden om kunst, historie, politik, kultur og økonomi. Hovedopgaven har i flere år været at at udrydde polio, hvilket er tæt på at lykkes. Derudover støtter Rotary hjælpeprojekter i udlandet og forskellige projekter og organisationer lokalt.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0