AnnonceLuk annonce
Rosa og sovedyrene er tilbage

01-11-2018

Rosa og Rouladebandet er tilbage.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Rosa og Rouladebandet er tilbage søndag den 25. november for at spille på Musisk Skole i Kalundborg. 

Som så mange gange før er Rosa fra Rouladegade tilbage med sit band for at underholde børn og barnlige sjæle på Musisk Skole Kalundborg søndag den 25. november.

”Det er blevet en tradition, vi simpelthen ikke kan tillade os at bryde, at Ramasjang-værten Rosa og hendes Rouladeband besøger Kalundborg en gang om året, og det gør hun så sidst i november. Sidste år blev det godt nok ikke til noget, fordi Rosa var blevet mor for første gang og måtte holde en pause,” fortæller koncertarrangøren Søren Vind

”Det aller aller bedste ved mine koncerter er, når børnene har deres kæreste sovedyr med. Det er et enestående syn at kigge ud over publikum med deres dyr og bamser. Jeg skal nok gøre, hvad jeg kan for at få hilst på så mange som muligt, når jeg kommer til Kalundborg. Det er et stort privilegium at være med til at gøre børn glade. Jeg er jo på TV nærmest en fiktionsfigur, så børnene bliver virkelig så glade for at se, at jeg findes i virkeligheden. Det tager jeg meget alvorligt og værner om,” fortæller Rosa.

Rosa har faktisk optrådt, siden hun var helt lille, og længe inden hun kom til Danmarks Radios Ramasjang. Hendes fulde navn er Rosa Marie Gjerluff Nyholm. Hun lavede sceneoptræden for børn sammen med sin mor Elisabeth Gjerluff, der er sanger og forfatter. Peter A.G. fra Gnags er i øvrigt Rosas morbror.

Klar til udspionering

"Nu er vi fuldstændig klar til udspionering!" - Mon ikke rigtig mange småbørnsfamilier har hørt Rosa sige de ord i "Rosa fra Rouladegade"? Udspionering sammen med et barn er et fast indslag i en Rosa fra Rouladegade-udsendelse. Rosa fortæller selv historien om, da hun med en pige på Ramasjang skulle udspionere pigens violinlærer, og er ved at gå til af spænding. 

Pludselig kigger pigen på mig og siger, "Hey Rosa, plejer der egentlig ikke at være musik, når man udspionerer?" - Hun havde set programmet så mange gange, at hun vidste, at der plejer at være underlægningsmusik. Jeg synes, det er enormt sjovt, hvordan fiktion og virkelighed bare kan smelte sammen for børn,” siger Rosa.

Billetsalget til Rosa og Rouladebandet er i fuld gang på kalundborgbib.dk.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
15016