AnnonceLuk annonce
Ros til lokale håndværkere ved indvielse

20-05-2019

Den nye tilbygning til Kalundborg Gymnasium og HF blev indviet mandag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Mandag indviede Kalundborg Gymnasium og HF første etape af en stor til- og ombygning til en samlet pris af godt 30 millioner kroner. Der var stor ros til de lokale håndværkere.

Borgmester Martin Damm klippede den røde snor over mandag eftermiddag og indviede dermed første etape af en stor til- og ombygning på Kalundborg Gymnasium og HF.

”Takket være nogle fantastiske håndværkere, stor ros til jer, og det daglige samarbejde, er den første del af ombygningen klar,”  sagde rektor Peter Abildgaard Andersen, og borgmester Martin Damm fulgte op i sin tale og sagde bl.a.

”Jeg kan jo se på rygmærkerne at der er mange lokale firmaer med til byggeriet, og det kan da glæde mig at man lokalt kan levere noget rigtigt godt byggeri.”

Indvielsen mandag var på en tilbygning på godt 300 kvadratmeter i grundplan, bygget i to plan, indeholdende faglokaler og almindelige klasselokaler. Topmoderne hvor bl.a. lyset styres på den enkelte lampe alt efter lysindfald fra vinduerne.

Der mangler lige et par lister

Håndværkerne er allerede godt i gang med den næste etape af den store ombygning, hvor hele C-fløjen skal renoveres. De eksisterende klasselokaler er for små, så der skal rives mange vægge ned, nye skal bygges op, der skal laves gulve og lofter, og i den sidste etape skal der bygges en helt ny hovedindgang ud mod parkeringspladserne.

”Jeg var lige igennem C-fløjen, og jeg kan se at der lige mangler et par lister endnu,”  grinede Martin Damm.

Det er det lokale tømrer og snedkerfirma Houg som er hovedentreprenør på selve bygningen, mens el- firmaet Eiland har ansvaret for hele den tekniske del af byggeprojektet.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0