AnnonceLuk annonce
Ros for rock i havneparken

25-07-2020

Last to Know gav en gratis koncert i havneparken fredag aften. Foto: John Vester.

Af Jens Nielsen

Det lokale band Last to Know stilled op I havneparken fredag aften til en gratis koncert. Mere af det var publikum enige om.

Grundet corona har der ikke væren arrangementer i havneparken i mange måneder, men fredag aften blev der budt på rock fra det lokale band Last to Know.

”Det var en hel forløsning endelig at kunne spille for folk igen, vi tog det som en øve aften, hvor vi bl.a. fik prøver flere helt nye numre af, og så vil vi gerne vise at pladsen kan bruges til noget,” fortæller Mogens Gotlob, trommeslager i Last to Know.

Allerede da bandet gik på scenen lige efter kl. 19 var der godt med mennesker som var mødt op for at høre rock.

”Jeg vil skønne at vi var omkring 85 mennesker da der var flest,” siger Mogens Gotlob, som har brugt mange timer for at få tilladelse til at afvikle arrangementet.

Der måtte max være 100 personer til arrangementet, derfor blev pladsen hegnet ind med jernstænger i jorden og markeret med minestrimmel. Dem som så ville være indenfor indhegningen, fik en farvet klemme, dem havde Last to Know nemlig købt 100 af, så var der helt styr på hvor mange som var på pladsen. At der så var mange som stod uden for det markerede område og hørte musik, er helt i orden, de er så ikke en del af arrangementet ifølge politiet.

”Der var rigtigt mange som roste arrangementet og mente at der burde være musik i havneparken hver fredag. Der blev også råbt på ekstranumre, men vi havde tilladelse til kl. 22 og den overholdte vi.” fortæller Mogens Gotlob.

 Ud over Mogens Gotlob på trommer, består Last to Know af John Thrane, vokal, Kim Gøttsche, guitar og Jens Thingvad, bas.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0