AnnonceLuk annonce
Røveri mod guldsmed onsdag eftermiddag

29-03-2017

Wirz Høng Ure og Smykker på Hovedgaden 26 i Høng har været udsat for røveri.

Af Jens Nielsen

To maskerede mænd begik onsdag kort efter klokken 17 væbnet røveri mod forretningen Wirz Høng Ure og Smykker på Hovedgaden 26 i Høng.

De to mænd kom ind i forretningen, hvor de med en kniv og muligvis en strømpistol truede personalet til at udlevere kontanter, smykker og ure. Efter røveriet forsvandt de i løb i retning af Strandvej. Det oplyser vagtchefen ved Midt og Vestsjællands Politi til sn.dk.

De to røvere beskrives som:

A: En mand på 20-25 år. Spinkel af bygning. 180-185 cm høj- Han var dansktalende og iført en sort hættetrøje, grønne armybukser med lommer på siderne, grå og lillastribede strikhandsker, sorte sko og havde et sort tørklæde for munden.

B: En mand på 20-25 år og spinkel af bygning og omkring 180 cm høj. Han var lys i huden og iført en sort hættetrøje og muligvis lyse bukser samt grå arbejdshandsker. Han bar mørke solbriller og en sportstaske uden kendetegn eller mærker.

Wirz Ure og Smykker på Hovedgaden i Høng var i december 2016 udsat for et voldsomt indbrud hvor

forretningsruden var blevet knust, ligesom det indvendige sikringsgitter i metal var blevet bukket, således at der var adgang til selve butikken. I butikslokalet var glaslåger og glasmontre blevet knust, hvorefter indbrudstyvene kunne stjæle guldvarer, bl.a. smykker.

Nærmere oplysninger kan gives til Midt- og Vestsjællands Politi på telefon 114.

 Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0