AnnonceLuk annonce
Røveri: Meny købmand truet af butikstyv

20-08-2019

Af Jens Nielsen

Et butikstyveri hos Meny i Kalundborg, udviklede sig mandag til et røverilignende forhold, da butikstyven truede købmanden, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Mandag eftermiddag fik politiet en anmeldelse fra Meny Kalundborg, om at en butikstyv var stukket af efter, at købmanden havde rettet henvendelse til mande, der havde taget ting fra butikken og lagt dem i sin pose, uden at betale. Da købmanden rettede henvendelse til butikstyven, truede han ham, og løb fra stedet.

Manden havde taget en flaske Bacardi til 120 kr., som han ikke havde betalt for, hvilket fik Meny købmand Michael Skovgaard Rasmussen til at følge efter butikstyven.

”Jeg indhentede ham på Holbækvej, hvor han truede med at slå mig med den flaske, han havde stjålet. ’Jeg gennemtæsker dig’, sagde han, men han var så påvirket af spiritus, og blev mere og mere aggressiv, at jeg lod ham gå, og ringede til politiet,” fortæller købmand Michael Skovgaard Rasmussen, der er træt af, at nogen ikke kan kende forskel på dit og mit.

Da manden brugte trusler for at komme væk med sit udbytte, har politiet oprettet sagen som røveri, og den efterforskes.

Manden beskrives som: 

Mand, dansk af udseende, 50-60 år, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Grå, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk, Iført: T-shirt med røde, hvide og blå tværstriber, sorte bukser og brune støvler med rødlige snørebånd, Medbragte: Blågrøn pose.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0