Hotel under forvandling

Det tidligere Røsnæs Hotel og Kursusejendom. Foto Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Det, der engang hed Røsnæs Hotel & Kursuscenter er nu i fuld gang med at blive restaureret. Personen, der skal drive hoteldelen er fundet, men kontrakten skal lige i hus, førend ejerne, af det tidligere Røsnæs Hotel & Kursuscenter, vil sige mere til offentligheden.

Der er gang i mange ting på det tidligere Røsnæs Hotel & Kursuscenter, og inden længe melder man også ud, hvem der skal stå for hoteldelen. De vil dog sige så meget som, at det er en fra lokalområdet.

”Vi har delt ejendommen op i en hoteldel og en restaurantdel, og inden for den næste uges tid kan vi melde ud, hvem der skal stå for hoteldelen. Det er en lokal, men vi skal lige have det endelige på plads, inden vi siger mere,” siger John Kirketerp, der er en af de to ejere af ejendommen.

Hotel og restaurant opdelt

Den gamle hvide hovedbygning, hvor der tidligere har været restaurant, vil også forblive restaurantdelen. De to etager ovenpå bliver mødelokaler og selskabslokaler. Dvs. hele fronthuset bliver én operatør, og selve hoteldelen en anden.

”Der bliver indgang til hotellet oppe bagved. Der bliver 63. værelser og hotellet får egen morgenmadsrestaurant, som ikke har noget med den anden restaurant at gøre at gøre. Dette, for at gøre det så fleksibelt som muligt for den person, der skal stå for restaurantdelen. Det er jo ikke sikkert, at restauranten kan holde åbent 365 dage om året, men det skal hotellet. Jeg vil selvfølgelig forsøge at få restauranten til at have åbent hele tiden, men om vinteren kan det måske nok blive et problem. Konsekvensen ved fleksibiliteten bliver jo så, at hotellet skal have egen morgenmadsrestaurant, men sådan er det. I hovedbygningen, hvor restaurantdelen skal ligge bliver der serveret brunch, frokost, middag samt afholdt fester og andre arrangementer, men det har intet med hoteldelen, og deraf heller ikke morgenmadsrestauranten, at gøre. Det skal være så fleksibelt som muligt, så det bliver en succes, og vi får skabt nogle gode arbejdspladser i byen,” siger John Kirketerp.

John Kirketerp, der er ejendomsudvikler, og bl.a. ejer et hotel i Berlin har sammen med Tommy Hyldahl, der ejer et møbelfirma, stiftet det selskab, der nu ejer det tidligere Røsnæs Hotel & Kursuscenter. Ingen af de to er fra Kalundborg, men John Kirketerp kommer dog meget i området, herunder også Kalundborg by, da han i mange år har haft sommerhus ved Bjerge Nordstrand.

Læs også

http://tv-kalundborg.dk/Roesnaes-Hotel--Kursuscenter-er-solgt

Del