AnnonceLuk annonce
Røgalarmer forhindrede brand i hus

14-01-2020

Brandfolkene måtte pille en rude ud i hoveddøren for at komme ind i huset. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Røgalarmer tilsluttet en tyverialarm, forhindrede en brand i et hus på Skolevænget i Svebølle, tirsdag formiddag.

Mandskab fra Snertingestationen under Vestsjællands Brandvæsen blev tirsdag formiddag kaldt til brand i et rækkehus på Skolevænget i Svebølle.

I huset er installeret tyverialarm som også har tilsluttet røgalarmer, og alarmfirmaet havde fået melding om at røgalarmen i både stue og gang var aktiveret, så alarmfirmaet fik sendt brandvæsenet afsted.

Umiddelbart var der ingen brand at se da brandfolkene kom frem, sammen med en vægter fra alarmfirmaet, men for en sikkerhedsskyld blev en rude i hoveddøren pillet ud så brandfolkene kunne komme ind og undersøge boligen, og på komfuret stod en gryde som der var tændt for.

Husets beboer oplyser til TV-Kalundborg at komfuret var slukket da hun tog hjemmefra, men at katten er sprunget op, og i den forbindelse har fået tændt for kogepladen. Ud over en brændt gryde og en brændt lugt i huset, er der ikke sket nogen skade.

Ingen tvivl om at røgalarmerne, som var tilsluttet husets tyverialarm, har forhindret at der skete store skader på huset, da husets beboere ikke var hjemme.

Brandfolkene fik slukket for den varme gryde og luftet ud, inden de returnerede til stationen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0