AnnonceLuk annonce
Rockerborg i Bregninge?

29-09-2018

Af Jens Nielsen

Medlemmer af rockergruppen Satudarah er muligvis ved at etablere klubhus i Bregninge. Politiet holder øje med ejendommen.

Et medlem af rockergruppen Satudarah har købt ejendommen Kaldredvej 17 i Bregninge. Flere medlemmer af rockerklubben har mødtes på stedet flere gange med synlige rygmærker, mens andre medlemmer er ankommet i dyre biler, skriver dagbladet Nordvestnyt, som har oplysningerne fra en kilde som ønsker at være anonym, men redaktionen kender kildens identitet.

Kilden har den opfattelse, at Satudarah er ved at indrette et klubhus eller en rockerborg i Bregninge.

Midt- og Vestsjællands Politi bekræfter over for Nordvestnyt, at adressen Kaldredvej 17 er én, man har besøgt flere gange og fortsat holder øje med, men politiet har endnu ikke belæg for at sige, at personerne, der kommer på stedet, tilhører en bestemt gruppering

Kalundborg Kommune vil også holde øje med forholdene i Bregninge, oplyser borgmester Martin Damm til det lokale dagblad.

Rockergruppen Satudarah gjorde sit indtog i Danmark i 2013.

I udlandet er rockerklubben flere gange blevet koblet sammen med hashhandel, våben, vold og narkokriminalitet, og klubben har ligget i konflikt med Hells Angels i Tyskland og Holland.

Herhjemme har Satudarah været i konflikt med Bandidos.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0