AnnonceLuk annonce
Rocker sendt i samfundstjeneste hos ældre dame

14-02-2016

Holdet bag Kalundborg Revyen øver på velkomstsangen. Foto Jens Nielsen

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Revyen 2016 begynder at tage form, vi kikkede forbi i øvelokalerne hos StarBowl i Elmegade for at følge forberedelserne.

Efter fem års pause genopstår Kalundborg Revyen, første forestilling spilles torsdag d. 3. marts i festlokalerne hos StarBowl i Elmegade, hvor revyholdet også øver på de mange tekster og sange.

Der er en god og løssluppen stemning i øvelokalerne hos Kalundborg Revyen, det virker som om at alt er på plads og der er masser af overskud, men det er dog langt fra sandheden, faktisk er intet helt på plads, men holdet lover at alt er klar når tæppet går først i marts.

Det er Steen Langtved som er instruktør på revyen, og han lover en revy med fest, farver, sjov, hygge, ja en lille pause fra hverdagen.

”De fleste tekster har vi skrevet selv, så har vi lånt nogle gamle tekster og gjort til vores egne, og så er en del af teksterne selvfølgelig lidt under bæltestedet uden dog at være sjofle”, fortæller instruktøren.

Publikum præsenteres for 13 numre før pausen og 11 numre efter pausen, samlet to timers god underholdning.

Revyholdet er ikke meget for at fortælle for meget om hvad numrene indeholder, måske fordi de ikke helt ved det endnu, men kan dog afsløre at både Michael Jackson og borgmesteren er med i revyen og den gamle silo vendes også.

”Vi kan også love et nummer med bar mave”, siger Steen Langtved, ”ja mange kvadratmeter bar mave”, lyder det spøgefuldt fra en af de andre deltagere.

’Bananen’ i samfundstjeneste

Et af numrene handler om rockeren ’Bananen’ som er sendt i samfundstjeneste hos en ældre dame, og det kommer der en del forviklinger ud af, ikke mindst sproget er meget forskelligt. ’Bananen’ mener faktisk at det er mere humant at være i fængsel, hvordan det ender skal vi ikke afsløre, men sjovt bliver det.

Forestillingerne spilles på StarBowl den 3. 4. & 5. marts samt 10. 11. & 12. marts 2016. Der er desuden mulighed for ekstraforestillinger i dagene 7. - 9. marts. Virksomheder og foreninger er velkomne til at booke hele forestillinger. Der er plads til 80 publikummer ved hver forestilling.

I forbindelse med revyen vil man kunne bestille en revy-menu på StarBowl, ligesom der sælges øl, vand, vin og kaffe.

Billetter sælges allerede nu. Billetter kan købes i StarBowl, Elmegade 16 og hos Alfa Optik i Kordilgade 35.

Revydeltagerne er:

Carsten Persson: Formand og skuespiller

Steen Langtved: Instruktør og skuespiller

Annette Pedersen: Skuespiller

Anders Nielsen: Skuepiller

Tommy Nielsen: Skuepiller

Merete Jensen: Skuespiller

Poul Erik Kristensen: Musik

Vagn Olsen: Musik

Dorthe Christina Krogh: Praktisk

Mark Stegmann: Teknik

Anders Larsen: Teknik


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0