AnnonceLuk annonce
Rock og pop i Kino Den Blå Engel

06-02-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Den 19. februar kommer Nikolaj og Piloterne forbi Kino Den Blå Engel i Kalundborg for at underholde publikum med god pop/rockmusik og sjove anekdoter.

Nikolaj Christensen og Piloterne har siden det anmelderroste debut-album "Piloter" leveret en række ligefremme, iørefaldende og delvist selvbiografiske sange, der har smeltet sig ind i mange danskeres hjerter. I år har bandet 30 års jubilæum, hvilket de fejrer med jubilæumskoncerter landet over. Koncerterne består af de største sange fra deres omfangsrige katalog, 

”Vi spiller nok en 50-60 jobs hvert år, men mest i Jylland. Det er egentlig sjovt, jeg er fra Vesterbro, men jyderne er dem, der er mest glade for bandet. Vinter turnéen, som vi er på nu, der spiller vi 20, og der er et af dem altså i Kalundborg. Faktisk har vi lidt tilknytning til Kalundborg egnen, da vi var på øve-lejr her i 2 uger engang, hvor vi havde lejet et sommerhus i Ubberup. Det var faktisk her, at grundlaget til vores andet album i 1992 blev lagt,” fortæller Nikolaj Christensen.

Glæder sig til Kalundborg

Nikolaj og Piloterne har også tidligere været på scenen i Kalundborg, og de glæder sig til at komme tilbage.

”Vi kommer tre mand og spiller den 19. februar, og vi glæder os. Det plejer at være en stor kommunikation med publikum, når vi er på scenen, og det håber vi selvfølgelig også, at det bliver i Kalundborg. Vi pjatter ret meget, eller jeg pjatter ret meget. De andre forsøger at holde sammen på det, og det fungerer,” siger Nikolaj Christensen grinende, og fortsætter:

”Nogle steder er der fuld knald på, og alle gæsterne kan alle sange, men sådan er det ikke alle steder. Så kan man komme ud nogle steder, hvor de kigger på en, og ikke kender mange sange, men det er også fint, for så skal man jo prøve at vinde dem over.”

I gang med at skrive en bog

Nikolaj Christensen har spillet musik hele sit liv, men er nu også i gang med at skrive en bog.

Jeg har spillet guitar, siden jeg var fem år, og gik rundt på gaderne i Valby og spillede. Jeg er faktisk i gang med at skrive en bog lige nu også. Den udkommer her til efteråret. Det er en selvbiografi der handler om at være barn i slutning af 60’erne og begyndelsen af 70’erne. Jeg har båret noget af den lidt ustrukturerede flippede ånd med mig fra den tid,” fortæller han.

Det er Nikolaj Christensen der sammen med Kåre Kabel Mai på trommer og Peter Kjøbsted på bas kommer til Kalundborg den 19. februar. Billetter kan købes på Kino Den Blå Engels hjemmeside, eller man kan smutte forbi biografen i Kalundborg og købe dem.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0