AnnonceLuk annonce
’Rock mama’ på Postgaarden

27-11-2019

Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Hele Danmarks 'Rock mama', Sanne Salomonsen står på scenen på Postgaarden midt i marts måned næste år. Billetsalget starter på lørdag og kunne være en god julegaveide.

I vinteren 2019 var Sanne Salomonsen på akustisk tour. Touren var en kæmpe succes med et stort entusiastisk publikum og en yderst veloplagt artist og band. Efter sommerens veloverståede tour, med de to veninder Anne og Lis, samt utallige opfordringer, drager Sanne igen på 'Akustisk Live 2020' i januar, februar og marts, med et akustisk band og hendes store katalog af hits og helt unikke ballader.

Torsdag d. 12. marts giver Sanne Salomonsen koncert på Postgaarden i Kalundborg, og billetsalget starter d. 7. december, og kunne måske bruges som en julegave.

Sanne spiller både nogle af sine allerstørste hits - men også en stor del numre fra sit store repertoire, hun ikke har spillet i mange år - eller sange hun aldrig har spillet live før! Mellem sangene bliver det hele krydret med små anekdoter fra Sanne’s liv og karriere. Det er en intim koncert, hvor man har muligheden for at komme tættere på en af Danmarks aller største stemmer.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0