AnnonceLuk annonce
Rock i tre dage

29-11-2018

Kalundborg Rock'er udvider med en dag i 2019, hvor festivallen har 20-års jubilæum.

Styregruppen bag Kalundborg Rock'er er nu så langt med planlægningen for festivallen til næste år, at de nu kan meddelel at der i 2019 bliver fest på Gisseløre i hele tre dage i anledningen af 20-års jubilæet.

Kalundborg Rock'er afvikles 8. - 9. og 10 august 2019 og alle kan godt glæde sig.

"Vi har på nuværende tidspunkt ikke fået underskrevet nogle kontrakter endnu, så vi kan ikke oplyse navne på hvilke bands som kommer på scenen, men ved et 20 jubilæum skal den selvfølgelige have fuld gas, så kære trofaste gæster, i kan godt glæde jer," skriver sturegruppen i en pressemeddelelse.

Mange festivals melder om forhøjet priser. Det vil man ikke opleve på Kalundborg Rocker, men med en ekstra dag vil billetprisen være højere end sidste år. De endelige billetpris er på plads i uge 50.

Der vil stadig være penge at spare for dem, der er hurtige. Fredag den 14. december mellem kl. 17.00 og 19.00 starter billetsalget hos Punkt 1, og dagen efter vil der være en julepris resten af måneden.

Alt dette vil blive annonceret på Facebook, hjemmeside og i medierne i uge 50, skriver styregruppen bag Kalundborg Rock'er 2019Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0