AnnonceLuk annonce
Rock i forsamlingshuset

30-08-2020

Fredag den 25. september er der koncert med bandet ”Last to know” i Eskebjerg Forsamlingshus.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Fredag den 25. september er der koncert med bandet ”Last to know” i Eskebjerg Forsamlingshus.

”Liv i forsamlingshusene” og Eskebjerg forsamlingshus har inviteret til en rock aften med bandet ”Last To Know” fredag den 25. september. ”Last To Know” er et lokalt rock-band bestående af guitar, bas og trommer tilsat en sprød forsanger. Sloganet for bandet er ”Rock der rykker”.

Det betyder, at der fredag d. 25. september kl. 20 vil være numre af DAD, Volbeat, Rolling Stones, Deep Purple, Gasolin, Lynnard Skynard, Dire Straits, Kings of Leon, Dizzy miss Lizzy og mange flere. Som noget lidt særligt er trommeslageren Danmarks svar på det engelske rockband Def Leppards Rick Allen. Begge mistede førligheden i en arm efter en trafikulykke tilbage i 80érne, og spiller derfor kun med en arm.

”Last To Know ”:

  • John Trane – Sang
  • Jens Thingvad – Bas
  • Kim Gøttsche – Guitar
  • Mogens Gotlob – Trommer

Oprindeligt var det planlagt at bandet skulle have underholdt i Eskebjerg i foråret, men pga. nedlukningen af Danmark grundet COVID-19 blev arrangementet aflyst. 

Eskebjerg forsamlingshus finder man på adressen Nyløkkevej 2 i Eskebjerg. Læs mere om forsamlingshuset på /www.eskebjerg-forsamlingshus.dk
Ønsker man at deltage, kan billetter købes elektronisk via www.kalundborglif.dk, eller i Dagli’ Brugsen i Eskebjerg. Øl, vand og vin kan købes i baren i forsamlingshuset.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0