AnnonceLuk annonce
Rock for 20. gang

13-11-2018

Der bliver også musik, fest og farver på Gisseløre i 2019. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Styregruppen bag Kalundborg Rock’er er klar til rock på Gisseløre igen i 2019. Det bliver 20. gang at der afvikles Kalundborg Rock’er.

Styregruppen bag Kalundborg Rock’er 2019 er nu sat og holdet samt foreningerne er de samme som fra 2018, det vil sige Kalundborg Badmintonklub, Svebølle Boldklub, Kalundborg Gymnastikforening og Boldklub og Viskinge Badmintonklub, som står bag Kalundborg Rock'er 2019.

”Vi er nu nået så langt at vi kan melde ud at Kalundborg Rock’er 2019 bliver til den 20. af slagsen og at det dermed er 20-års jubilæum,” fortæller festivallens talsmand Johnny Elmelund, og fortsætter,

”derfor er vi nu også gået i tænkeboks for hvordan det skal markeres, men et ligger fast og det er datoen. Endnu engang bliver det uge 32 og weekenden hedder 9-10 august 2019.”

Styregruppen glæder sig til at kunne præsentere de mange gæster for endnu et brag af en festival i Kalundborg til sommer, og vil gøre det ypperste for at tilfredsstille så mange som muligt på musikfronten, oplyser gruppen.

Starten på billetsalget er endnu ikke fastlagt, men det plejer at foregå så Kalundborg Rock’er billetterne kan være en del af gaverne under juletræet.

 Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0