Rock: Køb billet og få en hel kasse øl med i prisen

Af Jens Nielsen

Nu følger der en kasse øl eller en kasse sodavand med i billetprisen hvis du køber billet til Kalundborg Rock’er på lørdag. Det er Meny Kalundborg som er i gavehumør.

Styregruppen bag Kalundborg Rock’er vil gerne have solgt lidt flere billetter inden festivallen lørdag d. 14. august.

Derfor har Meny meldt sig på banen med et attraktivt tilbud, få en gratis kasse øl eller sodavand, vælg mellem Carlsberg, Tuborg, Coca-Cola, Cola Zero, Sprite eller Fanta, når du køber en Kalundborg Rock’er billet nu på lørdag hos Meny, hvor repræsentanter fra styregruppen vil være til stede i for området.

Kalundborg Rock’er drives af tre frivillige foreninger, og de vil nødigt stå med et kæmpe underskud efter festivallen, for så er det ikke sikkert der bliver Kalundborg Rock’er mere, derfor har styregruppen været ude med et lille opråb, om ikke både private og virksomheder vil støtte op, og det har faktisk haft en effekt.

”Vi har faktisk haft flere virksomheder som har henvendt sig og enten købt firmabilletter eller som har givet et økonomisk tilskud, det er vi meget taknemmelige for,” fortæller Johnny Elmelund fra styregruppen.

https://kalundborg-rocker.dk/

Del