AnnonceLuk annonce
´Robert´ adopteres af kommunen

31-01-2017

Nu bliver 'Robert' fjernet fra rundkørslen. Foto: Jens Nielsen

Den lille sjove jernmand ’Robert’, der er placeret i rundkørslen ved Stejlhøj som en happening, adopteres nu af Kalundborg Kommune.

En lørdag morgen først i december måned sidste år stod den lille jernmand pludselig i rundkørslen ved Stejlhøj, opsat af et par kreative lokale smede, som ville lave en lille happening i forbindelse med firmaets julefrokost.

Siden har ’Robert’, som jernmanden er døbt, fået lov til at stå i rundkørslen, men nu er det slut. På fredag bliver han pillet ned, men ikke for at ende tilbage i skrotkassen, hvor stumperne oprindeligt kom fra.

Vej og Park under Kalundborg Kommune har nemlig besluttet at adoptere ’Robert’, og bruge ham i forskellige sammenhæng.

”Vejdirektoratet har bedt os om at fjerne figuren, og så kom idéen om, at vi måske kunne bruge ham i andre sammenhæng frem for bare at skrotte ham, og faktisk har vi været i forbindelse med dem, der har fremstillet ’Robert’ og fået deres accept,” fortæller Rasmus Berg, Skov- og Landskabsingeniør ved Vej og Park under Kalundborg Kommune, og han fortsætter:

Vi vil bruge ’Robert’ som nyhedsformidler, første gang i den kommende weekend. Nu er ’Robert’ jo efterhånden blevet et kendt ansigt, og derfor kom idéen om at bruge den lille glade jernmand, når der sker noget nyt i kommunen, men også foreninger har mulighed for at bruge ham i forbindelse med store arrangementer. ’Robert’ kan følges via kommunens Facebookside, og så skal borgerne gætte hvor han står, og så må vi se hvor lang levetid, han får”.

’Robert’ har været meget populær, mens han har stået i rundkørslen, og historierne på TV-Kalundborg.dk har haft mange tusinde besøg. Midt i december var borgmester Martin Damm forbi ’Robert’ for at iklæde ham en julemandsdragt, og nu venter så nye og spændende opgaver for den lille jernmand.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0