AnnonceLuk annonce
Sikken voldsom trængsel

19-11-2016

I cafeen blev der solgt gløgg og æbleskiver. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Årets julemarked på Stejlhøjhus blev traditionen tro en succes, gæsterne stod allerede i kø inden dørene blev åbnet.

Julen nærmer sig så småt og dermed også rækken af julemarkeder, et af de mest unikke julemarkeder er det på Stejlhøjhus, på Stejlhøj i Kalundborg, her er alle de ting som sælges, fremstillet af de, mellem 50 og 60 borgere med nedsat funktionsevne i beskyttet beskæftigelse, som til dagligt arbejder i de mange værksteder på det beskyttede beskæftigelsestilbud Stejlhøjhus.

Allerede inden dørene blev åbnet klokken 10 lørdag formiddag stod de mange gæster i kø og hurtigt var der mennesker alle vegne i de mange værksteder og der blev flittigt købt af de fine ting som var fremstillet til julemarkedet.

Udover de mange værksteder, så var gartneriet et af de steder som trak rigtigt mange gæster til, folk stod nærmest som sild i en tønde for at sikre sig flotte dekorationer, kirkegårdspynt, planter og alle de andre flotte ting.

Også i cafeen var der kø, her blev der langet gløgg og æbleskiver over disken i et raskt tempo, mere end 1000 æbleskiver bliver spist til årets julemarked.

Bliv tilmeldt vores nyhedsbrev og få en e-mail hvergang der er nyt på TV-Kalundborg.dk, KLIK HERKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0