AnnonceLuk annonce
Rideklub støtter Knæk Cancer med stort beløb

06-10-2019

Alle ryttere fik en Knæk Cancer rosette til minde om dagen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

137 ryttere støtter denne weekend op om Knæk Cancer ved at deltage i dressur stævnet på Solbjerggården ved Høng. Det er Rideklub Vestsjælland der står for arrangementet, som rigtigt mange sponsorer har støttet.

Interessen for at deltage i Rideklub Vestsjællands Knæk Cancer stævne på Solbjerggården ved Høng,har været stor, mange ryttere er kommet langvejs fra for at støtte den gode sag, og så er der rigtigt mange firmaer som også har støttet op.

Vores mål har været at samle mindst 10.000 kr. sammen, men allerede da vi startede lørdag morgen havde vi rundet 11.000 kr.,” fortæller Camilla Østerbye, formand for Rideklub Vestsjælland, og fortsætter,

”Der er rigtigt mange der har støttet det gode formål, vi har nærmest ikke selv haft penge oppe af lommen, der er masser af firmaer som har støttet med præmier, men også alle de ting vi bruger, i cafeteriet er sponseret, og alle dommerne har givet deres honorar til Knæk Cancer.”

Alle rytternes startgebyr går også til de gode formål, og flere af rytterne er kommet for at deltage i stævnet kun fordi at det støtter Knæk Cancer.

Rideklubben har også fået lavet en Knæk Cancer blomst udført med ryttere til hest og filmet af Peter Bjørn Nielsen fra Multidroner i Kalundborg.

Det indsamlede beløb sendes ind til Knæk Cancer showet på TV2 lørdag d. 26. oktober.

Rideklub Vestsjælland havde søndag formiddag indsamlet 22.000 kr. til det gode formål, og indsamlingen fortsætter hele søndagen, så beløbet vil blive større.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0